Hello, I am Holly McCamant. I am a graduate of Frazee High School in rural Minnesota, and I write for the Detroit Lakes Newspaper as a Wave/Travel and Spiritual Columnist. Recently, I have started the blog Voices of Flensburg. I was a 2016-17 Rotary Youth Exchange Student, from District 5580 to District 1461 in the Southern Jutland part of Danmark. This blog is where I have been writing about my experience, and will occasionally write here. I now am a student at Europa-Universität Flensburg, a German university on the Danish border. Tak for læsning!

Hejsa dansker venner!! At rejse er at leve, og at leve for mig er at skrive. Jeg håber det er sjovt for jer at læse. Desværre, kan jeg ikke skrive det hele på dansk; mine forældre og mine læsere, som ikke er danskere kan ikke forstå det. Jeg er også et lidt bedre til at skrive på engelsk. Imidlertid, begynder jeg næsten altid og ender mine blogs med dansk. Jeg er meget heldig at være her i dette fantastiske land, og jeg er taknemmelig for dette fantastisk år!

Det er også rigtig, at jeg bor i Vojens. Jeg faktisk er glad for at bo her. Måske er det fordi jeg elsker mine værtsfamilier, og jeg har haft det godt herovre.

http://www.dl-online.com/users/holly-mccamant

http://www.instagram.com/hollyrose46

http://www.voicesofflensburg.wordpress.com

Advertisements